E-handel utvecklad i Sverige

E-handels­plattform NXT | Webbshop för B2B & B2C

Vår e-handelsplattform NXT, ”NeXT Generation”, är ett kraftfullt e-handelssystem som erbjuder en rad avancerade funktioner och verktyg som hjälper dig att maximera försäljningen. Med NXT kan hela flödet hanteras i ett system, från inköp och försäljning till lager och plock. Allt för att underlätta för dig som e-handlare.

Flöde istället för dubbelarbete

Med vår användarvänliga adminportal kan du enkelt hantera produkter, inventering, prissättning och kampanjhantering. Vi erbjuder också flera integrationsmöjligheter för att koppla NXT-butiken med andra system och plattformar som exempelvis olika betalsätt, affärssystem, fraktsätt och försäljningskanaler som Google Shopping, Prisjakt, sociala medier m.fl.

Att koppla sin e-handel till externa affärssystem eller bokföringssystem skapar en vardag som fungerar bra för dig och ditt företag. Du bestämmer själv vilka externa system du vill använda, men vi finns naturligtvis med på vägen och kan guida er med hjälp av våra partners.

Med NXT får du möjlighet att skapa en helt unik och anpassad webbshop. Du kan antingen välja mellan en mängd olika designmallar som vi anpassar efter dina önskemål och varumärkesidentitet, eller så tar vi fram en helt skräddarsydd design åt dig.

E-handel utveckling sverige
E-handelsplattform sverige, webbshop för B2B & B2C

B2B, B2C eller till båda?

Varför e-handel?

E-handeln i Sverige har ökat kraftigt de senaste åren och e-handelsföretagen omsätter tillsammans 136 miljarder i Sverige (Riksbanken, 2022). Det blir också vanligare och vanligare med renodlade B2B portaler. En hel del företag märker ökade krav på tillgänglighet från sina kunder, varför en digital försäljningskanal ofta är ett bra komplement till redan befintlig verksamhet.

Vad ingår?

Vår plattform NXT erbjuder ett brett utbud av tjänster och funktioner. Alla behöver inte allt, därför erbjuder vi olika paket. Välj det som passar just dig.

NXT har stöd för såväl den svenska marknaden som internationell försäljning i olika valutor, språk och länder. Det innebär att du kan komma igång enkelt men också växa i takt med att du vill bredda dig till fler marknader. Du kan helt enkelt växa med systemet i takt med att nya möjligheter uppstår. Se vårt kompletta utbud!

Pålitliga samarbetspartners

Med en anpassningsbar e-handelsplattform behöver du inte känna dig begränsad till några få betalleverantörer eller externa system. Vi vill att NXT ska passa just din verksamhet och därför har vi gjort det möjligt att integrera externa tjänster för att du som e-handlare på bästa sätt ska trivas med vår lösning. Vi har redan från början en lång rad uppkopplade system, men också en stor erfarenhet och vana av att göra nya och unika integrationer som passar våra kunder. Läs mer om de integrationer som finns idag.

Vill du veta mer?

Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte och demo av systemet. Vi vet att det kan vara svårt att hitta rätt och välja en plattform som passar just dig. Därför hjälper vi gärna till på vägen så att alla viktiga delar är med. Vi tycker att det ska vara lätt att välja rätt. Om du vill prova vår plattform på egen hand så går det såklart också bra. Skriv ett meddelande till oss, så får du tillgång till ett gratis demo av systemet.
Kontakta oss nu!

”Den personliga servicen lokalt är viktig för oss, dessutom att få kompetensen på köpet gör samarbetet perfekt 👍”

Sofia

Gittes Stuvkälla AB