B2C

NXT för dig som säljer till slutkonsument

Låt NXT sköta jobbet och öka er försäljning. Genom smidig hantering av kampanjer, paketartiklar och flöde till försäljningskanaler genererar NXT merförsäljning år er!

Funktionalitet för B2C i NXT

Locka nya kunder till er webshop

Med NXT kan ni automatisera flödet av era produkter till försäljningskanaler som Google Shopping och PriceRunner för att nå ut till fler kunder! NXT bevakar era produkter och uppdaterar automatiskt all information till försäljningskanalerna. Slipp dubbelt arbete och låt NXT hitta nya kunder åt er!


Skapa merförsäljning

NXT inkluderar smidig hantering av produktrekommendationer och paketartiklar. Ni kan även ge era kunder mängdrabatt för att locka till större beställningar. Sköt allting smidigt och enkelt i NXT, och öka er merförsäljning!


Kampanjer

Locka era kunder genom enkel kampanjhantering i NXT! I plattformen kan ni enkelt skapa kampanjer på både produkter och kategorier. Ni bestämmer själva om priset ska vara i kronor eller procent. Kampanjerna kan tidsbestämmas så att ni slipper lägga tid på att ändra dem manuellt


Förstå era kunder

Köpmönster och kundbeteenden har blivit en vital del i att driva en framgångsrik e-handel. Med hjälp av integration till Google Analytics, GTM och Meta Pixel kan ni enkelt se era kunders beteenden på er webshop och förstå er målgrupp bättre.


Rabattkoder

Med en rabattkod kan ni locka nya kunder eller vårda era befintliga lite extra. Välj mellan en procentuell rabatt, fast summa eller fri frakt. Koden genererar ni direkt i NXT och anger enkelt vilken rabatt den ger och för vilka produkter.


Håll era kunder uppdaterade

Genom notiser och påminnelsemail kan ni erbjuda era kunder att bevaka produkter. Är en vara slut kan kunden enkelt lägga till denna på sin bevakningslista, och NXT meddelar automatiskt kunden när den är tillbaka i lager.


NXT innehåller såklart mycket mer! Se vårt kompletta utbud här