Systemutveckling

Vi bygger kund­unika system­lösningar

Vi på Sentro är inte bara en leverantör av färdiga system, utan arbetar även med kundunik systemutveckling. Med detta menar vi att du bestämmer vad vi ska bygga.
Utifrån ditt önskemål levererar vi sedan ett färdigt system som tillförser just dina behov.

Webb- och systemutveckling

Varje företag har sina unika utmaningar, och inte allt för sällan kan det vara svårt att hitta den lösning som passar just dig.
Vi har flera års erfarenhet av webb- och systemutveckling och kan tack vare vår erfarenhet och verktyg lösa de flesta problem där ett system är lösningen. Oavsett om du behöver ett enkelt system för att automatiser en uppgift eller ett helt flöde skräddarsytt specifikt till din verksamhet så finns vi här för att hjälpa till. Kontakta oss redan idag för att bolla idéer och diskutera hur vi kan hjälpa dig lösa just dina utmaningar.

Lansering

När systemet är klar driftsätter vi det. Du kan välja mellan att själv ta hand om det fortsatta underhållet eller att låta oss förvalta systemet åt dig. Vi ger dig total frihet att välja inom dessa områden.

Systemutveckling
Systemutveckling

”Detta har underlättat mitt (vårt) jobb! Så lätt o smidigt det går med vår bokningslösning! När det är Sweden Rock Festival kommer många campinggäster under kort tid. Nu kommer också incheckningen gå smidigt och enkelt. Linnea har proffsigt lotsat oss genom hela processen!”

Linda

Gurkans camping