Om oss

En innovativ och kreativ e-handelsbyrå

Vi på Sentro sätter våra kunder i fokus och vi är redo att ta oss an dina utmaningar. Vi har kontor i Hässleholm och Malmö men jobbar med uppdragsgivare över hela landet. Kontakta oss idag för att uppleva den perfekta lösningen, anpassad direkt efter dina behov.

Några av våra expertisområden

E-handel
E-handel
E-handelsplattform NXT
Systemutveckling
Systemutveckling
Kundunika systemlösningar
Hemsida
Hemsidor
Digitalt skyltfönster

Förvänta perfektion

Perfektion är ett inte bara ett ord för oss på Sentro, utan något som vi tar på stort allvar. Vi tror stenhårt på att det är genom eftersträvan av perfektion i varje stadie av våra projekt som möjliggör oss att leverera det bästa till våra kunder. Perfektion är det som gör oss och våra kunder framgångsrika.

Personal Personal Personal Personal

Vår affärsidé

Vår affärsidé är att vara och förbli en fullservicebyrå åt våra kunder. Vi utvecklar och säljer användarvänliga webbaserade system med kringliggande tjänster som reklam, layout och marknad.

Vår vision

Vi vill vara det självklara förstahandsvalet för leverans av e-handelslösningar. Detta blir vi genom att ha all kompetens ”in house” och genom användarvänliga webbaserade system. Vi ska även bidra till en utveckling av kundens verksamhet.

Vår historia

Företaget startades 2005 i Kristianstad under namnet C4Media. 2017 vi bytte namn till Exakta ES Sweden AB (Exakta Software) och flyttade kontoret till Bäckhagsvägen i Hässleholm där vi sitter tillsammans med Exakta Creative, tidigare AM-Tryck. Sedan 2024 heter vi istället Sentro Development AB och ingår inte längre i Exakta, däremot består våra sammarbeten med övriga Exakta-bolag precis som tidigare.

Framgångsrika samarbeten

Oavsett vilket projekt vi tar oss an, kan våra kunder vara säkra på att vi på Sentro alltid strävar efter perfektion. Vi är dedikerade till att leverera högsta kvalitet och överträffa förväntningarna för att skapa framgångsrika och långvariga samarbeten. Tillsammans med våra partners kan vi erbjuda både perfektion i våra leveranser & de kontakter våra kunder behöver för att lyckas med sin verksamhet.

Vi alla kunder

För oss spelar det ingen roll om det handlar om att leverera en komplicerad skräddarsydd lösning till ett stort företag eller en enklare mallbaserad lösning till ett mindre lokalt företag, vi strävar alltid efter att överträffa förväntningarna. Med andra ord spelar det ingen roll om ett företag är en global jätte eller en lokal nykomling, vi anstränger oss alltid för att leverera perfektion.

Vi tror på att varje kund är lika viktig och förtjänar det bästa av oss. Genom att fokusera på individuella behov och önskemål, kan vi skapa anpassade lösningar som ger våra kunder det de behöver för att lyckas med sin verksamhet.

Personal
Personal

Träffa oss

Träffa oss och ta en kaffe, vi bollar gärna idéer och lösningar tillsammans med dig. Antingen i Malmö, Hässleholm eller på plats hos dig. Vi berättar gärna mer om våra lösningar, tidigare projekt och framtida möjligheter.

Boka ett möte Pil