Vi är öppna för integrationer

Pålitliga samarbets­partners

Med ett anpassningsbart e-handelsplattform kan vi integrera de alternativ som du använder. Vi vill att NXT ska passa just din verksamhet och därför har vi gjort det möjligt att integrera externa tjänster för att du på bästa sätt ska trivas med vår lösning.

Bra, effektiva och säkra betalningsmetoder

Med NXT kan dina kunder betala på det sätt som de trivs bäst med. Lösningen finns i NXT och i samtliga alternativ kan du och dina kunder förlita sig på att betalningen går säkert och effektivt till.

Säker och trygg integration till affärssystem

Affärssystem är bra på ekonomi medan vi är experter på smarta e-handelsystem. Varje gång det sker en beställning genom NXT skickas informationen vidare till ditt integrerade affärssystem. Denna process sker automatiskt och du slipper manuellt föra över information.

Försäljningskanaler - Syns man inte, finns man inte

Med vår e-handelslösning öppnar vi upp möjligheterna för att synas på externa sidor. Säljer du produkter via Fyndiq eller vill du få högre ranking på Prisjakt? Med vår lösning hjälper vi dig med detta.

Fraktalternativ - Smidig och effektiv logistik

Vi är medvetna om att logistiken måste fungera smärtfritt för dig som driver en e-handel. Med integration till ett flertal fraktsätt och med en smidig plockstation kan frakten bokas automatiskt när beställningen är redo för leverans.

E-postmarknadsföring

Att investera i e-postmarknadsföring är ett mycket effektivt sätt att upprätthålla och stärka kundrelationer. Genom att marknadsföra dig och dina produkter via e-post kan du även samla in värdefull information om dina kunder. Med andra ord kan det bli lättare att skräddarsy nya kampanjer och e-nyhetsbrev om man vet vilket innehåll som de triggats av.

Övriga partners

Syns du inte, så finns du inte. Detta kan en sökmotoroptimeringsexpert (SEO-expert) hjälpa dig med. För att låta din hemsida jobba när du sover finns det även möjlighet att installera en livechatt på din sida.

Vad ingår?

Vill du veta mer om vad som ingår i de olika paketen - se vårt kompletta utbud