Behöver ditt företag ta steget mot effektivisering och en ökad försäljning? NXT är lösningen!

Behöver ditt företag ta steget mot effektivisering och en ökad försäljning? NXT är lösningen!

Effektivisera era flöden

Oavsett om du är en liten handlare eller ett branschledande företag är din tid ovärderlig i din verksamhet.
E-handelsplattformen NXT har vi på Exakta Software utvecklat med just detta i åtanke. Med NXT som plattform kan du driva din e-handel smärtfritt och kapa onödiga göranden där din tid är bättre investerad i din verksamhet.

NXT är en en komplett e-handelsplattform där allt en e-handlare behöver redan finns på plats. Tack vare en rad av integrationer och smarta funktioner är plattformen dess utom optimerad för att spara dig som e-handlare både tid och resurser. Plattformen är fullt anpassningsbar för varje given kunds specifika behov, och funkar lika väl inom B2B som B2C eller i kombination.Med NXT kan ni effektivisera hela flödet från beställning till leverans och bokföring.

Betalning

När era kunder lägger en beställning synkroniseras all information från betalningen mellan betalsättet och NXT. Ni behöver således inte hålla koll på flera system, NXT meddelar er när en order är betald och redo att skickas. Samtidigt sparas alla köp och statistikförs så att ni enkelt får en överblick över försäljningen, både dagsfärsk och över tid.

Frakt

Vi är medvetna om att logistiken måste fungera smärtfritt för er som driver en e-handel. Med integration till ett flertal fraktsätt och med en smidig plockstation kan frakten bokas automatiskt när beställningen är redo för leverans. Slipp dubbelt arbete och låt NXT göra jobbet åt er, från beställning till fraktbokning.

Bokföring

Med integrationer till en mängd affärssystem såsom Visma, Fortnox och Pyramid sköter NXT all överföring av information till ert affärssystem per automatik vid genomförda beställningar, och ni slipper dubbelt arbete.

Lagerhantering

Med NXT’s lagermodul slipper ni lagerföra era produkter manuellt eller i ett externt system. Avräkning på era produkter sker per automatik, och ni kan enkelt följa lagersaldot utan manuell administration. Lagermodulen inkluderar även flera lagerställen så att ni enkelt kan sköta hela er lagerhantering i ett och samma system.

Försäljningskanaler

Förmodligen jobbar du som e-handlare redan med försäljningskanaler för att nå ut till fler kunder med dina produkter. Låt NXT sköta detta åt dig! Genom integrationer kanaler som Google Shopping och PriceRunner kan du dina produkter synkroniserade direkt från NXT och slippa manuelt arbete.

Vill du veta mer om hur NXT kan hjälpa dig och ditt företag ta nästa steg mot en högre lönsamhet? Kontakta oss redan idag!