När uppdaterade du din hemsida senast?

När uppdaterade du din hemsida senast?

Håll din hemsida uppdaterad och aktuell

Precis som det mesta, så ändras även trender på hur hemsidor ska se ut och vad de ska innehålla – relativt ofta. Inte bara när det gäller utseende utan även funktioner. Det som ansågs modernt och nytt när du lanserade din hemsida kan nu anses som föråldrat.

Företagets fönster ut

Tänk på att din hemsida är ditt företags fönster ut mot världen och ofta det första en ny potentiell kund kommer i kontakt med, det gäller att fånga deras intresse där och då. Om din hemsida känns föråldrad eller om den av någon annan anledning inte fångar besökarens intresse är risken stor att de lämnar den utan att ta kontakt med dig. Det vill du inte ska hända.

Viktigt verktyg

Ditt företags hemsida är ett av dina viktigaste verktyg för att nå ut till både nya och befintliga kunder. Därför bör den inte vara statisk utan i kontinuerlig utveckling. En hemsida ska inte enbart se bra ut, den ska även vara lättanvänd och logisk. Det sägs att en hemsida bör uppdateras med nytt utseende vart tredje år för att den ska vara attraktiv.

Se över hemsidan

När var det senast du såg över din hemsida och dess funktioner? Det kanske är dags för det nu? Du kanske även är i ett behov att ett e-handelssystem? Vi på Exakta Software kan även hjälpa dig med det. Läs gärna mer om vårt egenutvecklade e-handelssystem NXT >>
Webbutveckling
Ditt digitala skyltfönster

Din hemsida är det som representerar ditt företaget på webben. Hur din hemsida ser ut kan vara den avgörande faktorn för en potentiell kund om hen ska ta kontakt med dig eller gå vidare.

Det är därför viktigt att den både är professionell och genomtänkt. Med 15 års erfarenhet i branschen är vi en kvalificerad webbyrå med bred kompetens. Vi levererar allt ifrån skräddarsydda hemsidor med avancerade funktioner till enklare funktionella hemsidor. Allt enligt kundens behov och önskemål. De flesta hemsidor byggs i WordPress.E-handelssystem
E-handel NXT

Med nästa generations e-handel kan hela flödet hanteras i ett system, från inköp och försäljning till lager och plock. Vår e-handelsplattform NXT är ett kraftfullt e-handelssystem med funktioner som effektiviserar din tid. NXT skapar förutsättningarna till ökad försäljning och tillväxt för ditt företag.Serviceavtal
Webbhotell & Serviceavtal

I alla våra servicepaket ingår installation och konfigurering i vårt webbhotell om så önskas. Självklart kan du välja andra webbhotell.

Alla har inte samma behov, därför erbjuder vi olika nivåer av serviceavtal:
Secured
Advanced
Pro

Kontakta oss för närmare information angående de olika avtalen.Utbildning
Utbildning i ditt system

Oavsett om vi byggt din e-butik i NXT eller din hemsida i WordPress, ingår alltid en skräddarsydd utbildning i hur systemet fungerar. Utbildningen hålls antingen on-site eller på distans. t.ex. via Teams.